Според кралски експерт рапърът Пъф Деди, известен още като Шон Диди“ Комбс,

...
Според кралски експерт рапърът Пъф Деди, известен още като Шон Диди“ Комбс,
Коментари Харесай

Защо Пъф Деди е спрял да кани принц Уилям и принц Хари на дивите си партита

Според кралски специалист рапърът Пъф Деди, прочут още като Шон " Диди “ Комбс, е престанал да кани принц Уилям и принц Хари на фамозните си празненства, откакто братята са почнали да се задомяват. Авторът на книгата " Кралят “ - Кристофър Андерсън, направи това изказване, откакто още веднъж се появи изявление от 2011 година, в което скандалният музикален магнат споделя, че е желал кралските особи да участват на разточителните му празненства.

" Диди предложения Уилям и Хари, когато, както той се изрази, братята " бяха млади момчета, които сами се забъркваха в неприятности “, сподели журналистът пред Fox News Digital в сряда. 

" Очевидно в младостта си и двамата принцове са попадали в заглавията на вестниците с лудориите си в нощните клубове в Лондон и покрайнините му “.

" Диди ги канеше на своите празненства “, продължава Андерсен. 

" Но тези предложения бяха рационално отхвърлени, а откакто Уилям и Кейт Мидълтън се сгодиха през 2010 година, Диди разбра намека и спря да ги кани изцяло “.

И Уилям, който в този момент е на 42 години, и Хари, който в този момент е на 40 години, бяха постоянни гости на клубове и, както отбелязва кралският анализатор, " елементарно можеха да кажат " да “ и да посетят някое от дивите празненства на Диди “.

Според Андерсен обаче " с помощта на дворцовите им ръководители те са избегнали патрона “.

Комбс, който в този момент е на 54 години, удостовери по време на присъединяване си в " Шоуто на Греъм Нортън “ през 2011 година, че поканите са били отправени към " младите момчета “.

" Вече не “, означи Греъм Нортън, като уточни, че Уилям е ще се ожени за Мидълтън по-късно същата година.

" Не ни разваляйте кралската женитба “, шеговито помоли телевизионният водещ, което накара Комбс да го увери, че принцовете към този момент не са канени.

" Повярвайте ми, те са отвън листата “, показа той.

Смята се, че Комбс се е срещнал за първи път с принцовете, когато е изнесъл концерт в чест на починалата им майка, принцеса Даяна, през 2007 година

Рапърът е прочут с това, че провежда екстравагантни празненства, на които притегля голям брой известни имена с дръзки лица. Тези вечери са подложени на интензивно следствие, откакто той беше задържан предишния месец и упрекнат в скрит план за рекет, трафик на хора за полова употреба и превозване за проституция.

При обиск на домовете на Комбс през март бяха открити 1000 бутилки с лубрикант и бебешко олио, за които се твърди, че са били употребявани по време на неговите " freak-off “ празненства.

Той отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване и е арестуван в Метрополитенския център за задържане в Бруклин, Ню Йорк.

Във вторник против Комбс бяха заведени голям брой цивилен искове.

Базираният в Тексас юрист Тони Бъзби разгласи по време на конференция, че съставлява 120 лица по отношение на хипотетични произшествия, които датират от десетилетия. Носителят на " Грами “ е упрекнат в полови похищения над две дузини малолетни, в това число 9-годишно дете, написа fakti.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР